Arvotalojen sisäremontit

Kohde, joka on osa historiaamme

Vanhan kivitalon sisäremontti vaatii aina erityistä harkintaa. Useimmiten työtä tehdään vanhaa loistoa palauttaen, mutta aina historiaa kunnioittaen. 

Vanhat kivitalot ovat arvotaloja, joiden laatuisia enää ei rakenneta, siksi niistä kannattaa pitää huolta. Talot on tehty aikaa kestämään, mutta ne saattavat saada yllättäviäkin vaurioita modernisoinnista.

Yleensä teen työni arvotalon huoneistossa – uusin vanhoja rakenteita ja entisöin vanhaa loistoa.  Peilipaneelointi, erikoislistoitus, pinnoitukset, tasoitukset ja maalaukset kuuluvat repertuaariini. Käyttämällä palveluitani, varmistat kulttuurihistoriallisten kohteiden säilymisen.

ornamentti
ornamentti

Jyri Kuukasjärvi

Minun tehtäväni on palauttaa puusta tai kivestä rakennettuja koteja, mökkejä ja liiketiloja takaisin niiden vanhaan loistoonsa. Korjaan rakenteita, pinnoitan, listoitan ja viimeistelen, jotta rakennuksen tarina voi jatkaa itsensä kertomista.

Korjausrakentaminen, mitä kohteeni ovat, on ajatukseltaan kestävää kehitystä, sillä vanhaa korjaamalla lisätään kohteen elinikää. Käyttämäni muovittomat, luonnolliset materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Olen saanut oppini mestareilta ja kerännyt kokemukseni remontoimalla perinnekohteita: hirsirunkoisia rakennuksia ja keskustojen arvotaloja. Kun tarvitset hyvän tekijän, tiedät kelle soittaa.

Yhteydenotto

Olisiko aika laittaa isoisän rakentama puutalo sellaiseen kuntoon, jonka se ansaitsee?  Vai haluatko palauttaa kivitaloon sen alkuperäisen viehätyksen? Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella ja käydään läpi vaihtoehtoja. 

Voit olla yhteydessä minuun myös WhatsAppilla. Vietän päiväni työmailla, mutta pyrin vastaamaan päivän sisään.

Perinnerakentaja

Jyri Kuukasjärvi

Sammaljoentie 64

31810 Oriniemi

P. 0445688656

Y. 3018520-2

[email protected]

Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille-1
Suomen_vahvimmat_iso-1-209x300
ornamentti
Lähetä minulle viesti