Lattiaremontit

Jottei elämältä putoa pohja

Lattiaremontteja teen erityisesti puutaloihin. Projektit voidaan jakaa karkeasti lattian uusimiseen tai lattiarakenteen uusimiseen.

Lattiarakenteen uusiminen on itse asiassa aika tavanomainen tehtävä rossipohjaisessa puutalossa. Käytännössä alulaudat ovat pettäneet ja eristeet päässeet valumaan lävitse. Eristeinähän aiemmin käytettiin lähes kaikkea sammaleesta sahanpuruun, ja rakenteissa on usein pesinyt pieneläimiä. Eläinten lisäksi kosteus tai myöhemmin tehdyt huolimattomat remontit voivat vaurioittaa lattiaa pahasti.

Välillä lattia palautetaan myös takaisin vanhaan. Otetaan kovalevyt irti ja tuodaan satoja vuosia vanhat lankut takaisin pintaan. Sillä saadaan taloon aivan erilaista näyttävyyttä, kuin mökkilaadun lattialaudalla.

ornamentti
ornamentti

Jyri Kuukasjärvi

Minun tehtäväni on palauttaa puusta tai kivestä rakennettuja koteja, mökkejä ja liiketiloja takaisin niiden vanhaan loistoonsa. Korjaan rakenteita, pinnoitan, listoitan ja viimeistelen, jotta rakennuksen tarina voi jatkaa itsensä kertomista.

Olen saanut oppini mestareilta ja kerännyt kokemukseni remontoimalla perinnekohteita: hirsirunkoisia rakennuksia ja keskustojen arvotaloja. Kun tarvitset hyvän tekijän, tiedät kelle soittaa.

Yhteydenotto

Olisiko aika laittaa isoisän rakentama puutalo sellaiseen kuntoon, jonka se ansaitsee?  Vai haluatko palauttaa kivitaloon sen alkuperäisen viehätyksen? Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella ja käydään läpi vaihtoehtoja. 

Voit olla yhteydessä minuun myös WhatsAppilla. Vietän päiväni työmailla, mutta pyrin vastaamaan päivän sisään.

Perinnerakentaja

Jyri Kuukasjärvi

Sammaljoentie 64

31810 Oriniemi

P. 0445688656

Y. 3018520-2

[email protected]

Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille-1
Suomen_vahvimmat_iso-1-209x300
ornamentti
Lähetä minulle viesti