Perinnesisustus

Kokonaisuus haltuun

Kun vanhan puu- tai kivitalon pinnat on uusittu, on aika laittaa sisustus kuntoon. Suunnittelemme ja autamme toteuttamaan sisustuksen, joka sopii talon historiaan ja tyylisuuntaan. 

Sisustussuunnittelun ja sisustustyön hoitaa kumppanini Pälvi Eliala.

ornamentti
ornamentti

Jyri Kuukasjärvi

Minun tehtäväni on palauttaa puusta tai kivestä rakennettuja koteja, mökkejä ja liiketiloja takaisin niiden vanhaan loistoonsa. Korjaan rakenteita, pinnoitan, listoitan ja viimeistelen, jotta rakennuksen tarina voi jatkaa itsensä kertomista.

Korjausrakentaminen, mitä kohteeni ovat, on ajatukseltaan kestävää kehitystä, sillä vanhaa korjaamalla lisätään kohteen elinikää. Käyttämäni muovittomat, luonnolliset materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Olen saanut oppini mestareilta ja kerännyt kokemukseni remontoimalla perinnekohteita: hirsirunkoisia rakennuksia ja keskustojen arvotaloja. Kun tarvitset hyvän tekijän, tiedät kelle soittaa.

Pälvi Eliala

Teen sisustussuunnittelua erityisesti vanhoihin kohteisiin. Vanhan talon tunnelman säilyttäminen tekemättä siitä museota on haaste, jossa käytännöllisyys on keskeisessä roolissa – talo ei ole vain koriste, vaan siellä pitää voida asua.

Vanhaan taloon on luotava sopiva tyyli. Se tehdään materiaali- ja värivalinnoilla. Paperitapetit, puulistat, muovittomuus – on tärkeää tehdä aika kestäviä ratkaisuja, joissa huomioidaan ympäristölle mahdollisimman vähäinen kuormitus.

Yhteydenotto

Olisiko aika laittaa isoisän rakentama puutalo sellaiseen kuntoon, jonka se ansaitsee?  Vai haluatko palauttaa kivitaloon sen alkuperäisen viehätyksen? Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella ja käydään läpi vaihtoehtoja. 

Voit olla yhteydessä minuun myös WhatsAppilla. Vietän päiväni työmailla, mutta pyrin vastaamaan päivän sisään.

Perinnerakentaja

Jyri Kuukasjärvi

Sammaljoentie 64

31810 Oriniemi

P. 0445688656

Y. 3018520-2

[email protected]

Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille-1
Suomen_vahvimmat_iso-1-209x300
ornamentti
Lähetä minulle viesti